ploscice.com | svet keramike.si & salon kopalnic by Trgovina Njegač d.o.o.

Pohištvo | Sanitarna keramika | Tuši | Armature | Drsna vrata

Notranja oprema

Ponudba modernega pohištva, svetovanje, 3D izris in izvedba s posluhom za naročnike na enem mestu.

Azzurra bagni - Azzurra group

Podjetje Azzurra je bilo ustanovljeno v 80. letih prejšnjega stoletja. Osredotočeni so na razskave v oblikovanju s čimer zagotavljajo stalen dvig estetske privlačnosti in na visoko kakovost izdelkov. Sposobni so izdelatu unikatne kose visoko industrializiranega in inovativnega pohištva. Nenehno si prizadevajo izboljšati kakovost najbolj intimne sobe v vašem domu, kopalnice. Kopalnico dojemajo kot element življenskega sloga. Biti mora udobna, dragocena, gostoljubna, praktična, funkcionalna, razveseljiva in spektakularna.

Azzurra: Lime 2.0

Azzurra: Lime 1.0

Azzurra: Lime 0

Azzurra: Lime 3.0

SDR Ceramiche

Pri SDR Ceramiche ja na prvem mestu kakovost izdelka. Ta predansot do kvalitete daje SDR kopalniškim izdelkom, umivalnikom in sanitarni keramiki, kopalnim kadem in pipam prestiž in edinstvenost. Odtis »ročno delo« je ekskluzivni element razlikovanja in zagotovilo profesionalnosti. Strast, predanost in sodelovanje zaznamujejo vsakodnevno delo podjetja SDR Ceramiche, ki se vsak dan zavzema za izpolnjevanje estetskih in ergonomskih zahtev kupcev.

 

SDR: Quadra

SDR: Bull

SDR: Bull500

SDR: Fox

AGHA - Artesi group

Podjetje Agha je specializirano v proizvodnji tuš kabin. Ustanovljeno je bilo leta 2010 z namenom dopolniti ponudbo skupine Artesi group, ki sedaj s svojimi produkti pokriva celotno kopalniško okolje. Nenehne raziskave, nadzor, skrben izbor surovin in dobaviteljev, upoštevanje čistih linij in funkcionalnosti, pozornost do podrobnosti so elementi, ki vodijo k dolgotrajni kakovostni izkušnji.

Agha: Separe

Agha: Outline

Agha: Step

Agha: Pixel

Ardeco: Artesi group

Ardeco proizvaja kopalniško pohištvo že od leta 1993. Sedeže podjetja je v Vigonovo di Fontanafredda: to je tradicionalno območje proizvodnje pohištva, ki je del okrožja Alto Livenza. Ardeco je ugledna blagovna znamka, tako v nacionalnem, kot tudi v mednarodnem merilu, vidna na trgu in stalno prisotna v najboljših revijah za notranje oblikovanje.

Ardeco: Industrial

Ardeco: Vintage

Ardeco: Round

Ardeco: Wector

Edoné Group - Agora group

Pohištvo Edoné ni samo kopalniško pohištvo z dodatki. Njihove rešitve so zamišljene, zasnovane in izdelane z namenom ustvarjanja intimnega okolja v katerem se boste lahko resnično sprostili. Na vse podrobnosti mislijo že v fazi oblikovanja. Tako nastane edinstvena harmonija materialov in ergonomije. Njihovi izdelki so 100% izdelani v Italiji.

 

Edoné: Rea

Edoné: Crio

Edoné: Nike

Edoné: Chrono 38/44

Arblu

Podjetje Arblu odlikuje spretnost dela z različnimi, a komplementarnimi materiali, kot so steklo, les, aluminij in nove spojine naravnih smol, kot sta Pietrablu in Tecnoblu. Vse od leta 1996 do danes je podjetje podvrženo nenehni rasti ponudbe izdelkov in storitev.

Arblu: Walk-in

Arblu: Lineò

Arblu: Juta

Arblu: Decorative radiators

Eclisse

Eclisse je vodilni proizvajalec vgradnih podbojev za drsna vrata v Italiji. Podboje izvažajo v vse pomembne države Evrope in sveta. Eclisse ima več kot 2000 strank po celem svetu. V letu 1995 je pričel tudi z razvojem lastne mreže, katere prva sestrska družba je bila odprta v Quimperju, Franciji. Kasneje so bile ustanovljene še na Poljskem, Avstriji, Češki republiki, Slovaški, Španiji, Braziliji, Nemčiji in Romuniji. V vseh ostalih državah se Eclisse predstavlja skupaj z distributerji in/ali agenti.

Eclisse: Syntesis line

Eclisse: Unico

Eclisse: Circular Unico

Eclisse: Syntesis Line Estensione

Alpi

Po 25 letih delovanja je Alpi eden vodilnih inovatorjev v industriji termostatskih mešalnikov, ki se nenehno zavzema za raziskave, tehnološki razvoj in estetski razvoj izdelka. V teh letih razvoja je Alpi dosegel najvišjo stopnjo specializacije termostatskih mešalnikov, ki se odzivajo tudi na zahteve tradicionalnih pip in fitingov. Sodelovanje z znanimi oblikovalci je privedlo do širokega programa mešalnikov, od inovativnih in sodobnih linij do klasičnih, ki so zasnovani tako, da ustrezajo najbolj zahtevnim potrebam kupcev.

ALPI: Zago

ALPI: Portofino

ALPI: Shover heads

ALPI: Fred

Armal

Armal, podjetje s preko 50 letno tradicijo pooseblja kvaliteto in dizajn za vašo kopalnico. Zanesljivost, kakovost in oblikovanje, ki navdušujejo že petdeset let, uvrščajo armature Armal med optimalno izbiro za vaš dom. Armature Armal so varna podpora pri vseh dejavnostih – od priprave hrane do pospravljanja kuhinje. So vaš najzanesljivejši partner v kuhinji za vrsto let.

ARMAL: Armature za kuhinje

ARMAL: Armature za kopalnice

ARMAL: Galanterija

ARMAL: Kadi in kanalete

Globo

Podjetje Ceramica Globo je postalo sinonim za kvaliteto in design. Nadziranje kvalitete skozi celoten postopek proizvodnje, od nabave materiala do sortiranja po peki, poteka pod strogim nadzorom. So designersko usmerjeno podjetje, ki skrbno sledi zadnjim modnim trendom kot tudi eno najhitreje rastočih podjetij v branži. Asortiman je zelo široko in globoko zastavljen.

GLOBO: Stockholm

GLOBO: 4All

GLOBO: Genesis

GLOBO: Incantho

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1953 v mestu Pogno, kjer imajo še vedno sedež in proizvodne obrate. To je zgodba, ki temelji na vrednotah in konkretnosti ter strasti do dela. Njihove pipe so oblikovane in narejene tako, da združujejo kreativnost in ročno izdelavo, značilno za Made in Italy izdelke. Rdeča nit je bila vedno funkcionalnost izdelka: pozornost preprostim in bistvenim oblikam, uporaba surovin, ki spoštujejo mednarodne predpise, uporaba najboljših tehnoloških novosti za izdelavo izdelka, ki se lahko popolnoma integrira s svojimi glavnimi elementi in namenom, vodo.

Paffoni

Paffoni

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1953 v mestu Pogno, kjer imajo še vedno sedež in proizvodne obrate. To je zgodba, ki temelji na vrednotah in konkretnosti ter strasti do dela. Njihove pipe so oblikovane in narejene tako, da združujejo kreativnost in ročno izdelavo, značilno za Made in Italy izdelke. Rdeča nit je bila vedno funkcionalnost izdelka: pozornost preprostim in bistvenim oblikam, uporaba surovin, ki spoštujejo mednarodne predpise, uporaba najboljših tehnoloških novosti za izdelavo izdelka, ki se lahko popolnoma integrira s svojimi glavnimi elementi in namenom, vodo.

Paffoni: Shower

Paffoni: Shower

Paffoni: Rock

Paffoni: Rock

Paffoni: Elys

Paffoni: Elys

Paffoni: Belinda.Melissa

Paffoni: Belinda.Melissa

Fackelmann

Dolgoletne izkušnje v proizvodnji kopalniškega pohištva (od leta 1963), kakovostno "Made in Germany" in hiter dobavni rok so sinonim za podjetje Fackelmann. Ponujajo različne individualne rešitve s katerimi lahko ustvarite vam najljubšo kopalnico. Vso pohištvo je v naprej sestavljeno in pripravljeno za montažo. Uprablajo le visoko kakovostne materiale. S pohištvom Fackelmann bo vaša kopalnica dobila prav poseben značaj.

Fackelmann: NewYork

Fackelmann: Luna

Fackelmann: Milano

Fackelmann: Stanford

Baden Haus

Podjetje Baden Haus SpA je bilo ustanovljeno leta 1987. Specializirani so za proizvodnjo kopalniškega pohištva in armatur. Močno so osredotočeni na Made in Italy kakovost ter dizajn. Vse tri njihove tovarne, v katerih poteka celoten proizvodni proces, od surovin do končnega izdelka, so opremljene z najnovejšimi tehnologijami in stroji, ki podpirajo digitalizacijo po principu industrije 4.0.

Baden Haus: Bellagio

Baden Haus: Retro

Baden Haus: Space

Baden Haus: Miami

Zenon

Podjetje Zenon je razvilo inovativni material imenovan Zenon Gel. Gre za popoln material za vašo kopalnico saj nudi popolno odpornost proti kemični agresiji in toplo, na dotik udobno površino.  Vse te lastnosti se v kombiniciji s privlačnim videzom prilegajo v kateri koli gradbeni projekt. Zenon je protipožarno in protibakterijsko odporen, 100% ga je mogoče reciklirati, enostavno očistiti in obnoviti s preprostim postopkom brušenja. Poleg tega ima Zenon 10-letno garancijo.

Zenon: Angular Slate

Zenon: Frame Slate

Zenon: Cover Slate

Zenon: Aquaris

Hidrobox

Prestižna španska znamka Hidrobox ima v svojih kolekcijah inovativno kopalniško opremo, ki s svojim kreativnim dizajnom ponuja pravo kombinacijo funkcionalnosti, kakovosti in estetike. Kolekcije ponujajo različne vsebine, ki vključujejo umivalnike, tuš kabine ali kopalne kadi in bideje. V zbirkah, kot so Twins, Select, Zone, Unique, Space in drugih, boste našli vsebino, prilagojeno vašim potrebam. Znamka Hidrobox ponuja tudi izdelavo tuš kadi in umivalnikov po meri.

Hidrobox: Unique

Hidrobox: Space

Hidrobox: Twins

Hidrobox: Line

Oioli

Oioli je znamka s podpisom Made in Italy. Pooseblja kulutro oblikovanja s pečatom strasti do sanitarne opreme. Njihovi izdelki krasijo hotele, spaje, wellnesse in zasebne domove. Navdušili vas bodo z nepričakovanimi detajli, ki se jih boste želeli vedno znova dotikati in uporabljati. Gre za eno od vodilnih podjetij v panogi.

 

Oioli: Navona

Oioli: London

Oioli: Yoi

Oioli: Zen

Ritmonio

Ritmonio ne poskrbi le za lep izgled vaših kuhinjskih armatur, ampak s kopalniškimi armaturami tudi za vaše dobro počutje v kopalnici. Če iščete ekskluzivne kopalniške armature in druge pripomočke z oznako “Made in Italy”, je ta znamka kot nalašč za vas. Znamka ima dve duši, kot pravijo: proizvodne zmogljivosti in popoln nadzor nad uporabljenimi materiali ter oblikovalski sektor, ki nadzoruje sam dizajn in estetiko njihovih izdelkov. Radi eksperimentirajo z medenino in jeklom, pred kratkim pa so se podali v avanturo "okrasitve" z betonom.

Ritmonio: Haptic

Ritmonio: Shower kits

Ritmonio: Diametro35 Impronte

Ritmonio: Diametro35 Cucina

Vismaravetro

Kakovost, pozornost do najmanjših podrobnosti, nenehen razvoj, oblikovanje in oznaka "made in Italy" so značilnosti, ki so že več kot 70 let sinonim za tuš kabine Vismaravetro. Podjetje je specializirano za integrirano proizvodnjo tuš enot po meri iz kaljenega stekla. Izdelki imajo nastavljiv instalacijski sistem, različne vrste odprtin, "Easy SMF" montažni sistem, magnetne profile, certifikate kakovosti, standardno kaljeno steklo, preventivni TPA tretma proti vodnemu kamnu, tuš enote po meri, digitalni tisk na steklo in patentirane komponente.

Vismaravetro: Sintesi

Vismaravetro: Sk-in

Vismaravetro: Gold

Vismaravetro: Gliss

Lacus

Lacus je italijansko podjetje, ki že več kot 10 let oblikuje in distribuira tuš kabine edinstvenega dizajna, dostopne številnim strankam po svetu. Elegantne in cenovno dostopne tuš kabine Lacus predstavljajo prepoznaven italijanski slog in kakovost.

 

 

Lacus: Elba LKBA

Lacus: Capri Wall

Lacus: Caprela LSRA

Lacus:

1440

Trgovina Njegač d.o.o.

Bukovci 100g, 2281 Markovci

Slovenija

ploscice.com    |    njegac.si

896

768

600

414

Loading...