ploscice.com | svet keramike.si & salon kopalnic by Trgovina Njegač d.o.o.

KERAMIČNE PLOŠČICE

Stenska in talna keramika

S primernim izborom barv in kombinacij lahko naredimo prostor v katerem živite privlačen odraz vašega značaja.

ABK Group

Podjetje ABK je bilo ustanovljeno leta 1992. Proizvajajo talne in stenske ploščice ter  plošče velikih formatov iz porcelana, ki so idealne za uporabo v notranjih in zunanjih prostorih. Navdihujejo jih najnovejši trendi v svetu notranjega in grafičnega oblikovanja, estetika in kakovost. Družba je priznana po vsem svetu kot vodilna v italijanski keramiki. Ponujajo izvirne rešitve za oblikovanje doma ter poslovnih in javnih prostorov. Oblikovalcem in prodajalcem nudijo vrhunske izdelke, ki združujejo prefinjeno estetiko z izjemnimi tehničnimi zmogljivostmi.

ABK: LAB325

ABK: Interno 9

ABK: SensiUp

ABK: Eco Chic

APE Group

Španski proizvajalec keramike Ape je eden vodilnih na področju kopalniški ploščic. V svoji ponudbi ima preko 4000 vrst ploščic. Vsaka serija ima bogat izbor dekorjev, ki zadovoljijo še tako zahtevne stranke. Ponujajo celovite in funkcionalne dekorativne rešitve za vaš dom tako v stenskih kot talnih ploščicah.

APE: Flow

APE: Meteoris

APE: Harlequin

APE: Fiorella

Cifre ceramica

Cifre Group  ima na področju keramičnih ploščic več kot trideset let izkušenj. Podjetje Cifre ceramica je bilo ustanovljeno leta 1984 in od takrat neprekinjeno raste in postaja eno vodilnih podjetij v španski industriji keramičnih ploščic. Cifre deluje v več kot 130 državah po vsem svetu.

CIFRE: Glaciar

CIFRE: Opal

CIFRE: Arcata

CIFRE: Vodevil

Del Conca

Ceramica Del Conca je italijanski proizvajalec keramičnih ploščic, ustanovljen leta 1979, ki je med prvimi uvedel novo tehnologijo v proizvodnji porcelanskih ploščic. Poslanstvo skupine je zagotoviti edinstven in zanesljiv odziv na vse večje potrebe po keramičnih izdelkih za komercialno in stanovanjsko uporabo, ki ponujajo najvišjo raven tehničnih lastnosti v kombinaciji z izjemnimi estetskimi lastnostmi.

DEL CONCA: Gardena

DEL CONCA: Upgrade

DEL CONCA: Burma

DEL CONCA: Vignoni

Geotiles

Geotiles ponuja najbolj avantgardne zasnove, z izjemno kakovostjo. Pozicionirani so v več kot 100 državah, na petih celinah. Uporabljajo tehnologije, ki so prijazne do okolja, izdelki pa so narejeni iz odličnih in varnih surovin v najboljših delovnih pogojih.

GEOTILES: Hamlet

GEOTILES: Montmartre

GEOTILES: Kairos

GEOTILES: Mursi

Idea ceramica

Italijanski proizvajalec talnih in stenskih keramičnih ploščic.

IDEA: Native

IDEA: Nottingham

IDEA: Vernisage

IDEA: Shine

EnergieKer

Podjetje EnergieKer je bilo ustanovljeno leta 1989. Blagovne znamke je danes mednarodno priznana na trgu keramične industrije. Podjetje se ponaša s 8,5 milijona kvadratnih metrov proizvodnje za talno in stensko keramiko za notranje prostore, velike plošče in talne plošče debeline 1 in 2 cm, namenjene zunanji ureditvi.

ENERGIEKER: Calacatta Gold

ENERGIEKER: Sahara noir

ENERGIEKER: Crash

ENERGIEKER: Campigiane

Gorenje keramika

Ploščice Gorenja Keramika odlikuje sodoben dizajn lepote s pridihom brezčasnosti. Kombinacija številnih barv in zanimivih vzorcev odpira vrata kreativnosti urejanja zunanjih in notranjih prostorov. S 45-letnimi izkušnjami je Gorenje Keramika vodilno podjetje na domačem trgu in eden od najbolj prepoznavnih ponudnikov na trgih v regiji srednje in vzhodne Evrope.

GORENJE: City

GORENJE: Catania

GORENJE: Bark

GORENJE: Eagle

Zorka keramika

Proizvajalec Zorka Keramika zasleduje moderne svetovne trende v dizjanu keramičnih ploščic. Proizvajajo talno in stensko keramiko imitara naravne materiale kot so kamen, marmor, tekstil in les. Uporabljajo ekološke materiale in konstantno vlagajo v tehnologijo.  Ploščice odlikuje njihova lastna inovacija, ki omogoča izredno nizko vpojnost vode.

ZORKA: Accademia

ZORKA: Pebbles

ZORKA: New city

ZORKA: Lago

Rako Lasselsberger

LASSELSBERGER, s.r.o. je edini proizvajalec stenskih in talnih keramičnih ploščic na Češkem in. Uvršča se med največje evropske proizvajalce ploščic. Že 135 let ohranja in razvija tradicijo češke blagovne znamke RAKO. Podjetje izpolnjuje zahtevne zahteve kupcev tako na lokalnem trgu kot po vsem svetu, še posebej v 67 državah na vseh celinah. LASSELSBERGER, s.r.o. je imetnik certifikata sistema vodenja kakovosti po ČSN EN ISO 9001: 2015 in v celoti spoštuje sistem upravljanja z energijo (EnMS) po normi ČSN EN ISO 50001.

RAKO: Pietra di Mare

Rako: Rock

Rako: Siena

RAKO: Extra

Pastorelli

Pastorelli s svojimi inovativnimi proizvodi ustvarja izvirne trende na področju keramike. Združuje najnovejše stilske vplive z napredno tehnologijo, doseženo v petdesetih letih poslovanja s keramiko. To se odraža v paleti dovršenih izdelkov, katerih spreminjajoči se površinski učinki in grafika se mešajo z odtenki in materiali sodobnega oblikovanja, tako da ustrezajo vsem potrebam sodobne arhitekture.

PASTORELLI: Sunshine

PASTORELLI: Biophilic

PASTORELLI: Recode

PASTORELLI: Arkè

1440

Trgovina Njegač d.o.o.

Bukovci 100g, 2281 Markovci

Slovenija

ploscice.com    |    njegac.si

896

768

600

414

Loading...